Minibrød på 90 sekunder

Idag er jeg hjemme og sprekksjuk, dårlig matlyst og omeletten jeg har spist til frokost de siste dagene fristet ikke.
Hadde lyst på "brød" men har ikke maktet å bake i det siste.
Hva gjorde jeg da? Mug bread, eller brød-i-en-kopp, såklart :)
Jeg er usikker på oppskriftens opprinnelse, men jeg fant den første gang her

♡ Totalt 1,90g KH i hele brødet ♡

♥30g mandelmel (Jeg brukte egenmalte mandler m/skall - syns det gir en mer brødlignende konsistens)
0,5ts bakepulver
♥1 egg
1ss smeltet smør
♥1 liten pinch salt 

Mix egg og smør med en gaffel rett i koppen. Ha i de tørre ingrediensene og mix til du får en jevn røre. Sett på full galopp i mikroen i 90sekunder. Ta brødet ut av koppen og avkjøl. Skjær i passe tykkelse og nyt :) Resten av brødet oppbevares best i kjøleskap. 

Du kan også med hell bytte mandelmel med sesammel/knuste sesamfrø i denne oppskriften. Enten delvis eller i sin helhet.



.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.
Bli gjerne med i vår hyggelige og liberale gruppe på Facebook - Fett & Forstand - Make Keto Great Again - Her deler vi fortløpende nye oppskrifter :)
Du kan også følge oss på Instagram - fett_og_forstand for mer inspirasjon :)

#matglede #lavkarbo #lchf #sunneremat #keto #ketogent #ketose #matfrabunnen #hjemmelagetmat #lavkarbooppskrifter #matoppskrifter #hjemmelageterbest #sunnmat #kos#kosemat #matutendårligsamvittighet #matmankanlevemed #suntoggodt #ketolyse #smartkarbo #smartmat

8

Tusen takk for oppskrift! Smalt denne ihop på fem min og var med det klar med niste til imorgen. Brukte sesammel istedenfor og hadde oregano og rosmarin oppi for smak :D

Anonym: så flott at du likte den :) supert tips med krydder og urter i, tusen takk :)

Hmmm.. før jeg prøvde meg på dette brødet, så tenkte jeg at "dette kan da ikke gå galt" .. men.. det ble så absolutt ikke samme resultat som på bildet. Mitt ble absolutt ikke så porøst som ditt, og ergo ble det heller ikke mulig å få ut 5 skiver. Hva gjør jeg galt? Rører jeg for lite? Det smelta smøret, var det kanskje ikke blitt avkjølt godt nok?

Ann: hvilken mandelmel brukte du? hvis du brukte den fettreduserte suger den til seg mye mer væske :/

Takk for svar! Fant ut av det etter noen timer. Fant ut at jeg hadde glemt bakepulver *blush blush* :D. Skylder på varmen som var :D. Ellers brukte jeg mandler som jeg malte selv.

Ann: Bare hyggelig :) så bra :D

Nydelig oppskrift!:)

Vites det om kan bake mugbread og ha det med på overnattingstur?

Monica: ja det går helt fint :)

Skriv en ny kommentar