Påskegodis pt. III

Pssst, her er resten av påskegodisserien :)
Påskogodis pt. I - Creamy gelegodt
Påskogodis pt. II - "Baconsmash"
Påskegodis pt. IV - Sjokoladeegg med melkekrem

Fudge!
Deilig herlig fudge!
En lys, en mørk, en med sjokolade, en med ristede pekannøtter.
Her er det bare fantasien som setter grenser :)


Grunnoppskrift Fudge
50 g smør
1 dl fløte
20 g Sukrin Gold*

(*evt annen søtning om ønskelig - følg anvisning på produktet mht søthetsgrad)

Smakstilsetninger om ønskelig - for eksempel
vaniljepulver
havsalt
Kanel
Chili

Smelt smør og Sukrin Gold i en panne på medium + varme. La brese i ca 2 minutter før du tilsetter fløte og evt smakstilsetninger. Kokes inn på medium til lav varme. Rør innimellom men pass godt på. Det tar ca 25-35 minutter før massen er klar. Hvis du liker mørkere og dypere karamellsmak må den koke lengre. Pass på at det ikke blir for varmt da kan massen skille seg og bli kornete. Det er ikke mye som skal til før det går fra fudge til fiasko - så igjen, pass godt på :)



Lys Fudge


Mørk Fudge med pekannøttbiter

Mørk Fudge med mørk sjokolade

Pekannøtter vendt i fudge - med et dryss kanel


Velbekomme :)


.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.
Bli gjerne med i vår hyggelige og liberale gruppe på Facebook - Fett & Forstand - Make Keto Great Again - Her deler vi fortløpende nye oppskrifter :)
Du kan også følge oss på Instagram - fett_og_forstand for mer inspirasjon :)

#matglede #lavkarbo #lchf #sunneremat #keto #ketogent #ketose #matfrabunnen #hjemmelagetmat #lavkarbooppskrifter #matoppskrifter #hjemmelageterbest #sunnmat #kos#kosemat #matutendårligsamvittighet #matmankanlevemed #suntoggodt #ketolyse #smartkarbo #smartmat

0

Skriv en ny kommentar