Eggefaste dag 1Idag starta jeg på prosjekt eggefaste. Jeg tenker å kjøre en 5 dagers når jeg først er igang. Jeg har som nevnt ingen spesiell grunn for det, bortsett fra ren nysgjerrighet. Jeg veide og målte meg i dag tidlig så det blir spennende å se om det har noe effekt vektmessig. Så langt kan jeg si at dette nok kommer til å bli en veeeeeeeeeldig lang uke! :) Men; sta som et esel og full av pågangsmot så er jeg fast bestemt på å fullføre! 
EDIT: Etter en relativt spydig kommentar der noen hevdet at søtning og kremost ikke er "tillat" på eggefaste og at jeg ikke bør "anbefale" det til andre vil jeg bare presisere;
1: Det finnes flere tilnærminger til eggefaste - ifølge de fleste "variantene" er kremost, stevia og erythritol OK!
2: Det er helt og holdent opp til folk selv hva de ønsker å spise. 

Dette har jeg spist idag;

Frokost

1 kokt egg og en bulletproof coffee - eller kulekaffe som Kenneth kaller det.
Bulletproof coffee består av kaffe, smør og mct olje. Høres rart ut, men smaker veldig godt og gir en fin energiboost på morgenen :) 


Lunch

Omelett av 2 egg og to skiver ost samt en god klatt baconost ved siden. 


Middag

Pannekaker (2 stk)
2 egg
35 g kremost
1 ts kanel (kan sløyfes)
1 ts Sukrinmelis (kan sløyfes)

Fyll
30 g romtemperert smør
2 ts Sukrinmelis
1 ts kanel


Pisk sammen ingrediensene til fyllet til det blir fluffy.

Ingrediensene til pannekakene kjøres i blender, la hvile i 5 minutter, stekes, smøres og nytes :) Oppskriften fant jeg her - med ørsmå justeringer. 


Kvelds
Ostechips med enkel eggsalat

To Be Continued! :)


.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.
Bli gjerne med i vår hyggelige og liberale gruppe på Facebook - Fett & Forstand - Make Keto Great Again - Her deler vi fortløpende nye oppskrifter :)
Du kan også følge oss på Instagram - fett_og_forstand for mer inspirasjon :)

#matglede #lavkarbo #lchf #sunneremat #keto #ketogent #ketose #matfrabunnen #hjemmelagetmat #lavkarbooppskrifter #matoppskrifter #hjemmelageterbest #sunnmat #kos #kosemat #matutendårligsamvittighet #matmankanlevemed #suntoggodt #ketolyse #smartkarbo #smartmat

2

Har selv gått på eggefaste men holdt ut bare 3 dager:) så gla jeg kom over denne bloggen.. la deg til favoritter :)

Ella: Åå tusen takk for hyggelige ord :) jeg trodde jeg måtte gi meg igår (dag 2) for jeg ble skikkelig dårlig, trodde det var pga eggene, men viste seg å være en forbigående greie, så fortsatte der jeg slapp idag :) dag 3 - two to go! :)

Skriv en ny kommentar